Algemene Voorwaarden en Tarieven

  • Tijdens de Intake vindt een anamnese (vraaggesprek) plaats, gevolgd door een diagnostisch onderzoek met SiVAS Polsdiagnostiek en/of Bioresonantie.
  • De duur van een Intake is maximaal 75 minuten. Na de Intake wordt een behandelplan opgesteld dat in het tweede consult wordt besproken.
  • De duur van een consult is inclusief de eventuele uit- en aankleedtijd en het maken van een nieuwe afspraak.
  • Zowel de Intake als de vervolgconsulten worden aan het eind van het consult afgerekend. Hierbij hebben pinbetalingen de voorkeur boven contante betalingen.
  • Consulten kunnen (deels) voor vergoeding in aanmerking komen. Dit is echter afhankelijk van de zorgverzekeraar en de polis die u heeft afgesloten. Vraagt u zelf bij uw zorgverzekeraar na of deze Natuurgeneeskundige consulten vergoedt.
  • Voor cliënten van de praktijk geldt dat telefonisch of per e-mail gestelde vragen met een inhoudelijk op uw klacht(en) gericht karakter worden aangemerkt als consult. Het geldende tarief is afhankelijk van de tijd die het neemt om uw vraag te beantwoorden (zie tarieven). Het minimumtarief dat in rekening wordt gebracht is € 10,-
  • Voor de praktijk in Zuidlaren geldt dat u bij verhindering uw afspraak tenminste 24 uur vóór aanvang van het consult af dient te zeggen. Dit houdt in dat wanneer u om 10.00 uur een afspraak hebt, u uw afmelding de dag ervoor vóór 10.00 uur kenbaar gemaakt moet hebben. Dit kan zowel per mail als telefonisch
  • Voor de praktijk in Leusden geldt dat u bij verhindering uw afspraak tenminste 48 uur vóór aanvang van het consult af dient te zeggen. Dit houdt in dat wanneer u op de vrijdag dat ik in Leusden werk en u om 10.00 uur een afspraak hebt, u uw afmelding de woensdag ervoor vóór 10.00 uur kenbaar gemaakt moet hebben. Ook dit kan zowel per mail als telefonisch. Op dagen dat het aantal annuleringen in Leusden dusdanig hoog is dat het zakelijk gezien niet loont de reis naar Leusden te maken, hou ik me het recht voorbehouden de overgebleven afspraken te verzetten naar een andere vrijdag.
  • Bij het ongeacht de reden niet tijdig afzeggen van uw afspraak wordt de helft van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Bij het zonder bericht niet verschijnen wordt de gereserveerde tijd volledig in rekening gebracht. Aan deze voorwaarde wordt, hoe onplezierig ook, strikt de hand gehouden.

Tarieven 2018
Het geldende tarief voor een consult is afhankelijk van de toegepaste therapievorm en de duur van het consult, namelijk;  

SiVAS Acupunctuur, Bioresonantie, Natuurgeneeskundige consulten en Medical Taping

Intake 122,50
Consult tot 15 minuten 22,50
Consult 15 - 30 minuten 42,50
Consult 30 -45 minuten 62,50
Consult 45 - 60 minuten 82,50
Stoppen met roken / medicijnverslaving 247,50
Aanvullende behandeltijd per 15 minuten 22,50
Bicom-therapiechip 3,75

 

Manuele Therapievormen

Consult tot 15 minuten 15,00
Consult 15 - 30 minuten 30,00
Consult 30 - 45 minuten 45,00
Consult 45 - 60 minuten 60,00
Aanvullende behandeltijd per 15 minuten 15,00

 

Hartcoherentietrainingen

Introductieworkshop 20,00
Individuele training per sessie 45 - 60 minuten 82,50
Bedrijfstrainingen prijs op offertebasis